MUSIK

MUSIK

Med popbandet Sissy Prozac – som bildades 1996 med Ola Rapace – gav Sunil ut två album, Uppers for Downers och Speed och spelade på Hultsfred, turnerade och åkte över till USA.

Bandet hade kommit halvvägs med tredje albumet Mantra när de 2007 la ner. Detta pga av tidsbrist då film och teatern tog överhanden. Men Sunil har inte lagt ner musikskapandet. Oftast skriver han nytt material till sina föreställningar, gärna nya låtar som sjungs av skådespelarna eller suggestiva underscores för att förstärka karaktärerna eller handlingen.

Något som Sunil ofta återkommer till och säger sig vilja skapa är känslan av att befinna sig på konsert. Inte nödvändigtvis rockkonsert, men den påtagliga fysiska känslan som uppstår när man befinner sig på konserter, den direkta känslan och den intuitiva kommunikationen är något som han vill försöka återskapa i varje produktion. Mötet med publiken och att få dom att känna sig delaktiga, inneslutna, är det viktiga.

 

uppers          happyhooker


NU HAR DE TVÅ ALBUMEN NYLIGEN LAGTS UT PÅ SPOTIFY OCH ITUNES!
CHECK IT OUT HERE

logo_spotifylogo_itunes

music2

SISSY PROZAC
Genre:
 Rock/Pop
Albums: Uppers for Downers 2000 Eternity Records, Speed  2003 Eternity Records
Medlemmar: Sunil Munshi- vocals, Ola Rapace- guitar, André Sjöberg-guitar, Jesper Hörberg-drums, Malin Morgan- bass, Tristan Jeannu- bass (2002-2005)

SUNIL KOMPONERAR OFTA MUSIK TILL SINA FÖRESTÄLLNINGAR, LYSSNA HÄR.

.